Варненец призовава всички недоволни от новото увеличение на тока на протест.

...
Варненец призовава всички недоволни от новото увеличение на тока на протест.
Коментари Харесай

Варненец избухна: Докога ще изнасилвате хората с нови цени на тока?

Варненец приканва всички недоволни от новото нарастване на тока на митинг. Той показа за Varna24.bg ядосан коментар, който публикуваме без редакторска интервенция: 

" До шефовете на Енерго про Варна...Въпрос от обикновения варненец и клиент на Енерго про: Защо е нужно да плащаме за транспорт на ел. сила до нашите домове откакто Вашите електромери се намират в Нашата благосъстоятелност, имам поради всички блокове и къщи, в които влизат общите ни елементи, и за които плащаме налози на Общината.

Следователно Вие би трябвало да ни компенсирате в този случай, а не да увеличавате цената на тока когато Ви хрумне.

Разбирам, че имате и огромни разноски за администрация с огромни заплати, само че това не е метода да изнасилвате популацията като през 3 месеца увеличавате процентно сметките. И без това заплатите ни не са като на Вашите чиновници и го знаете чудесно.

Хиляди варненци са недоволни от това Ви следващо нарастване и са подготвени за митинги.

Какво е Вашето съображение за това нарастване на ел.енергията? Според платената сметка от мен от 01/07/2018 увеличавате цената на 1 киловат час от 0.13803 лева на 0.19049 т.е със 0.05246 лева за киловат час дневна и 0.05528 лева на 0.10545 т.е със 0.05017 лева за киловат час нощна сила.

Както се вижда нарастването на пръв взор не е доста за един клиент само че умножено по няколкостотин хиляди е сериозна сума и умножена по няколкостотин киловата в зимния интервал е още по сериозна и колосална сума. Кога ще спрете с геноцида върху Вашите клиенти? ", пита нашият четец. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР